Zeeduivel en scampi brochetten
Voorbereiding : 45 minuten
Bereiding : 15 minuten
INGREDIENTEN
• 4 zeeduivel filets
• 20 scampi’s
• 4 teentjes knoflook
• 1 gemberwortel
• 2 limoenen
• 4 soeplepels tomatensaus
• olijfolie
• 10 cl droge witte wijn
• espelettepeper
• zout en peper
BEREIDING
1. Maak een marinade klaar met :
- olijfolie
- geplette knoflookteentjes
- zeer fijngesneden gember
- 10cl droge witte wijn
- 1/2 koffielepel Espelettepeper
- het sap van een limoen
- peper en zout.
2. Snij de zeeduivel filets in kleine blokjes en schuif ze samen met de scampi’s op spiezen.
- Laat dit allemaal ongeveer 30 minuten rusten.
3. Plaats de spiezen in de papillote, met de tomatensaus; sluit het papillote.
4. Plaats in een op 240°C voorverwarmde oven gedurende 15 minuten. Onmiddellijk opdienen.