45 minuten" />

Zeeduivel en scampi brochetten

Voorbereiding : 45 minuten

Bereiding : 15 minuten
 

INGREDIENTEN


 

• 4 zeeduivel filets
• 20 scampi’s
• 4 teentjes knoflook
• 1 gemberwortel
• 2 limoenen
• 4 soeplepels tomatensaus
• olijfolie
• 10 cl droge witte wijn
• espelettepeper ​
• zout en peper

 

BEREIDING


 

1. Maak een marinade klaar met :

  • olijfolie
  • geplette knoflookteentjes
  • zeer fijngesneden gember
  • 10cl droge witte wijn
  • 1/2 koffielepel Espelettepeper
  • het sap van een limoen 
  • peper en zout.

2. Snij de zeeduivel filets in kleine blokjes en schuif ze samen met de scampi’s op spiezen.

  • Laat dit allemaal ongeveer 30 minuten rusten.

3. Plaats de spiezen in de papillote, met de tomatensaus; sluit het papillote.

4. Plaats in een op 240°C voorverwarmde oven gedurende 15 minuten. Onmiddellijk opdienen.


Alle AdviesConfiguratoren
Huisgemaakte [limonade]30/04/2023
Huisgemaakte limonade

Voorbereiding : 15 minuten

Lees meer

[Rozenfonds]23/02/2023
Rozenfonds

Ondersteunt door Meno.

Lees meer

Lange [vingers]02/02/2023
Lange vingers

Voorbereiding : 25 minutes

Lees meer

Kleine broodjes [PopOver]08/01/2023
Kleine broodjes PopOver

Voorbereiding : 10 minuten

Lees meer

Driekoningentaart05/01/2023
Driekoningentaart

6 januari, de drie koningen zijn weer daar ! En waarom zou je dit jaar niet zelf een Driekoningentaart op tafel toveren in plaats van een bezoekje aan de bakker te brengen ? 

Lees meer

[Stoemp] bloemkool en brocoli15/11/2022
Stoemp bloemkool en brocoli

Voorbereiding : 20 minuten

Lees meer

Huisgemaakte [kroketten]04/07/2022
Huisgemaakte kroketten

Voorberiding : 40 minuten

Lees meer

[Cheddar]saus14/06/2022
Cheddarsaus

Voorbereiding : 5 minuten

Lees meer

Gearomatiseerde [olie]09/05/2022
Gearomatiseerde olie

Voorbereiding : 10 minuten

Lees meer

[Appel] speculoos17/12/2020
Appel speculoos

Voorbereiding : 10 minuten

Lees meer