5 minuten" />

Cheddarsaus

Voorbereiding : 5 minuten

Bereiding : 10 minuten
 

INGREDIENTEN


 

• 2 soeplepels boter
• 2 soeplepels fijngesneden peterselie
• 2 soeplepels bloem
• 1 soeplepel mosterdpoeder
• 25cl melk
• 1 kop (of 1 kop en 1/2) geraspte Cheddarkaas

 

BEREIDING


 

1. Laat de boter smelten en voeg de fijngesneden peterselie, de bloem en de mosterd toe.

2. Voeg geleidelijk de melk toe, op een matig vuur, en blijf roeren tot het geheel dikker wordt.

3. Voeg de geraspte kaas aan de warme saus toe en meng zodat deze helemaal smelt.

  • Aan het einde moet u ongeveer 1 3/4 kop saus overhebben.

Alle AdviesConfiguratoren
Huisgemaakte [limonade]30/04/2023
Huisgemaakte limonade

Voorbereiding : 15 minuten

Lees meer

[Rozenfonds]23/02/2023
Rozenfonds

Ondersteunt door Meno.

Lees meer

Lange [vingers]02/02/2023
Lange vingers

Voorbereiding : 25 minutes

Lees meer

Kleine broodjes [PopOver]08/01/2023
Kleine broodjes PopOver

Voorbereiding : 10 minuten

Lees meer

Driekoningentaart05/01/2023
Driekoningentaart

6 januari, de drie koningen zijn weer daar ! En waarom zou je dit jaar niet zelf een Driekoningentaart op tafel toveren in plaats van een bezoekje aan de bakker te brengen ? 

Lees meer

[Stoemp] bloemkool en brocoli15/11/2022
Stoemp bloemkool en brocoli

Voorbereiding : 20 minuten

Lees meer

[Zeeduivel] en scampi brochetten23/07/2022
Zeeduivel en scampi brochetten

Voorbereiding: 45 minuten

Lees meer

Huisgemaakte [kroketten]04/07/2022
Huisgemaakte kroketten

Voorberiding : 40 minuten

Lees meer

Gearomatiseerde [olie]09/05/2022
Gearomatiseerde olie

Voorbereiding : 10 minuten

Lees meer

[Appel] speculoos17/12/2020
Appel speculoos

Voorbereiding : 10 minuten

Lees meer